Huis


Nieuwbouw Poeleweg IJhorst | Verkoop rijwoningen van start!

De verkoop van 7 rijwoningen in IJhorst is van start!

Geniet van een zeer comfortabele woning in het rustige en natuurrijke IJhorst!
In het nieuwbouwproject IJhorst-Poeleweg worden 7 nul-op-de-meter rijwoningen gerealiseerd. De kavelgroottes variëren van ca. 140 m2 tot ca. 190 m2. IJhorst ligt in een prachtige, bosrijke omgeving en op korte afstand van Meppel.

De woningen worden gebouwd conform de bouwstandaard van MorgenWonen. Dit is de nieuwe standaard voor modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. Hierdoor voldoen de woningen aan de Groenverklaring, wat extra financieringsruimte kan bieden!

De woningen worden standaard bouwgereed opgeleverd. Dit houdt in dat er een badkamer (voorzien van badmeubel met enkele wasbak, spiegel met verlichting, hangtoilet, douche met thermostaatkraan, designradiator en tegelwerk op de vloer) en een toilet (voorzien van hangtoilet en fontein) aanwezig is.
In aanvulling hierop kunt u kiezen voor een aantal opties, waaronder het Woongereed-pakket. Dit betekent een volledig instapklare woning waar onder andere keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, wand- en vloerafwerking en een zonneterras met pad naar de berging aanwezig is. U bent vrij om uw eigen stijl te kiezen!

De informatie inzake de 5 rijwoningen binnen de eerste fase vindt u via onderstaande links. De hoekwoningen zijn inmiddels niet meer beschikbaar.

Tussenwoningen bouwnummers 26 en 27: https://www.poortmanmakelaars.nl/woning/ijhorst-poeleweg-2/

Tussenwoningen bouwnummers 28, 29 en 30: https://www.poortmanmakelaars.nl/woning/ijhorst-poeleweg-4/

 

 

 

Persoonlijke zoekhulp

Geef hier je wensen door en blijf voortdurend op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod!

50.000

1.300.000