over ons


Ingrid

Klaas

Martine

Jan

Jacob

Cornee

Klazien

Marleen

Ingrid Slot-Poortman

Register makelaar/ taxateur

Ingrid, de drijfveer binnen ons bedrijf. Het Manusje-van-alles die op alle fronten ingezet kan worden en overal wel íets van weet. Haar doel: het beste resultaat behalen voor haar klanten!

Klaas Kooiker

Bemiddelaar productierechten

Bemiddelaar en handelaar in hart en nieren. Positief, energiek en denkend in kansen. Een dynamische en snel veranderende sector vol rasondernemers, dat is precies waar Klaas van houdt.

Martine Kuijer

Register makelaar/ taxateur

Energiek en met 200% ergens voor gaan, dat is Martine. Breed inzetbaar en volledig op haar plek. De begeleiding van klanten om zo duidelijk en goed mogelijk het traject te doorlopen is haar passie!

Jan Steenhagen

Register makelaar/ taxateur

Een man van weinig woorden, die doet wat ie zegt. Dit werk is hem echt op het lijf geschreven! Ook is Jan in zijn vrije tijd veelal buiten te vinden.

Jacob Vrieling

makelaar/ bemiddelaar productierechten

Jacob is echt onze oude rot in het vak. Van de agrarische wereld weet hij alles af en heeft hij aan ervaring geen gebrek! Lekker op de oude manier zaken doen vindt hij het mooist!

Cornee van Zandwijk

Bemiddelaar productierechten

Koeien, financiën en mensen, deze elementen staan centraal in het leven van onze energieke Cornee. Werk en hobby lopen bij hem continu door elkaar, waardoor hij altijd op de hoogte is van alles!

Klazien Hulst- Bisschop

Medewerkster binnendienst

De rust zelf, ook tijdens de hectiek van aller dag! Klazien houdt de touwtjes in handen, zorgt voor een juiste afwikkeling van zaken en laat alles op rolletjes verlopen. Een aanwinst voor het team!

Marleen Visscher

Medewerkster binnendienst

Een hardloper, zowel op het werk als in haar vrije tijd! Altijd goed bij, alert en haar zaakjes goed onder controle. Met een flinke dosis creativiteit de steun en toeverlaat van de makelaars!

Persoonlijke zoekhulp

Geef hier je wensen door en blijf voortdurend op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod!