Huis


Maatregelen rondom het Corona virus

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus zullen niemand ontgaan zijn. Ook bij de dagelijkse werkzaamheden van Poortman Makelaars worden we hiermee geconfronteerd. Dat is ook de reden dat wij de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Wat betekent dat voor u als klant?

Vooralsnog kunnen wij alle afspraken laten doorgaan, echter wel onder de nodige voorwaarden. Afgelopen week hebben we ervaren hoe snel we uit gewoonte en beleefdheid een hand geven. Echter, heeft u een afspraak met een van onze collega’s, dan geven wij geen hand. Daarnaast:

• Tijdens bezichtigingen en/of taxaties houden we gepaste afstand van minimaal 1,5 meter;
• Bij het bezichtigen van onze woningen zullen wij aan de kijkers plastic handschoenen beschikbaar stellen die zowel wij als u verplicht zullen dragen. Na de bezichtiging kunt u deze bij ons in een afvalzak deponeren. Dit uit voorzorg, omdat we tijdens bezichtigingen met deurknoppen en trapleuningen in aanraking komen;
• Daarnaast vragen wij onze verkopers en kijkers te zorgen voor een goede hygiëne;
• Heeft u een afspraak gepland staan en voelt u zich grieperig of verkouden of bent u in contact geweest met mensen die besmet zijn? Graag ontvangen wij dan een afmelding van uw afspraak;
• Tevens het verzoek om niet met teveel mensen naar een bezichtiging te komen: 2 à 3 personen lijkt ons meer dan voldoende.

Uiteraard houden wij de richtlijnen en adviezen nauwlettend in de gaten! Mocht er wijzigen koen, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen!

Op afspraak zijn wij telefonisch, per e-mail en Whatsapp goed te bereiken. Contact ons gerust bij vragen!

Persoonlijke zoekhulp

Geef hier je wensen door en blijf voortdurend op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod!

50.000

1.300.000