Brink 19

7963 AA Ruinen

€ 362,-per maand

2020

Omschrijving

TE HUUR

Keurige kantoorruimte van ca. 27 m².

Zeer centraal gelegen in ’t Olde Gemeentehuus aan de Brink in Ruinen. Onderdeel van het recent gecreëerde kantoorverzamelgebouw “Het Nieuwe Raedthuys”.

De ruimte is bereikbaar via een centrale entree met ontvangstruimte v.v. digitaal aanmeldsysteem en alarmsysteem, toiletgroep, koffiecorner en pantry. De verwarming wordt geregeld middels zowel afzonderlijk af te stellen radiatoren als een airco-unit, die tevens de ruimte in de zomers heerlijk koel houdt. De vloer is voorzien van een gecoate afwerking, de voorpui van moderne zwarte kozijnen met dubbele beglazing en het kantoor beschikt een eigen beschermde internetvoorziening. De schoonmaak is centraal geregeld.

Parkeren kan op de gezamenlijk parkeerplaats bij het pand en tevens op het nabijgelegen lang parkeren 'De Kaamp', waar tevens elektrische laadpalen aanwezig zijn. Lunchafspraken zijn eenvoudig te organiseren via de aanwezige horeca in het pand!

Het Nieuwe Raedthuys is in gebruik bij met name financieel-juridische kantoren, waarbij een samenwerking, versterking en korte lijnen de pluspunten zijn.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Huurprijs
€ 362,-per maand
Huur conditie
per maand
BTW belast
Ja
Servicekosten prijs
€ 85,-
Servicekosten conditie
per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte perceel
0 m2

Gebouwdetails

Bouwjaar
2020
In aanbouw
Nee
Ligging
winkelgebied stadscentrum

Kantoorruimte

Oppervlakte
27 m2

Toon volledige kenmerken

woning afbeelding

Brink 19

7963 AA Ruinen

€ 362,-per maand

Bezichtiging aanvragen


Brink 19

7963 AA Ruinen

  • DD dash MM dash JJJJ

360° foto