Energiestraat 2-7

8051 TE Hattem

€ 0,- k.k.

Omschrijving

LET OP: BIEDEN VANAF PRIJS

Te koop: volledig afgebouwde bedrijfsruimte met kantoor
Binnen bedrijfsverzamelgebouw ‘De Groene Koploper’, welke gelegen is op het bedrijventerrein H2O te Hattem, is unit 7 beschikbaar. Deze bedrijfsunit is volledig afgebouwd en beschikt over 8 zonnepanelen, airco, elektrische zonwering en gebalanceerde ventilatie. De begane grond kan door de aanwezigheid van een elektrisch bedienbare overheaddeur uitstekend gebruikt worden als bedrijfsruimte. Op de eerste verdieping (met pvc-vloer) is er ruimte voor een kantoor en is er een keukenblok geplaatst. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er een toilet met fontein geïnstalleerd.

Indeling:
Begane grond: entree met meterkast en trapopgang, toegang tot bedrijfsruimte met overheaddeur, led verlichtingsarmaturen, wandcontactdozen en toilet met fontein. Totale vloeroppervlakte van ca. 59 m² VVO.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot toilet, kantoorruimte met pvc-vloer en keukenblok, airconditioning, wandcontactdozen, led verlichting, elektrische zonwering en technische ruimte. Totale vloeroppervlakte van ca. 56 m² VVO.
De genoemde afmetingen zijn niet bepaald op basis van een NEN2580 certificaat en dienen derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Bouwkundige voorzieningen
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit houtskeletbouw wanden voorzien van houten gevelbekleding en CLT-vloeren. De buitengevel heeft een Rc waarde van 8,5 m2K/W. De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg per m². De CLT-verdiepingsvloeren van de units, hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m².

Locatie
Bedrijfsverzamelgebouw ‘De Groene Koploper’ is gelegen op bedrijvenpark H20 in Hattem, op korte afstand van de rijkswegen A50 en A28. De locatie is om die reden zeer goed bereikbaar. Het bedrijvenpark is voorzien van uitstekende voorzieningen zoals een glasvezel netwerk en een actief parkmanagement. Kortom, dé plek om te ondernemen!

Parkeren
Unit 7 beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Daarnaast kan er vrij geparkeerd worden langs de openbare weg.
De prijs betreft een ‘bieden vanaf prijs’ en staat op € 180.000,- excl. btw, notariskosten en overdrachtsbelasting.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte perceel
0 m2

Gebouwdetails

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte
115 m2
Voorzieningen
overheaddeuren, toilet
Prijs
€ 180.000,-
BTW belast
Nee

Bedrijfsruimte - kantoorruimte

Oppervlakte
56 m2
Verdiepingen
2
Opleveringsniveau
te openen ramen

Kantoorruimte

Opleveringsniveau
te openen ramen

Toon volledige kenmerken

woning afbeelding

Energiestraat 2-7

8051 TE Hattem

€ 0,- k.k.

Bezichtiging aanvragen


Energiestraat 2-7

8051 TE Hattem

  • DD dash MM dash JJJJ

360° foto